Camera Bewaking

Camerabewaking

Camerabewaking wordt vandaag de dag op heel veel plaatsen toegepast. Dankzij camerabewaking gaan we met een veilig gevoel van huis en zitten ondernemers ’s avonds met een gerust hart op de bank. Daar waar bewakingscamera’s vroeger vooral werden toegepast in grote openbare gebouwen zien we ze steeds meer in woonhuizen, winkels en op straat.

Camerabewaking op smartphone en PC

Camerabewaking is al lang niet meer wat het vroeger was; 4 wazige zwart/wit beelden op een klein schermpje op het bureau van de bewaker. De ontwikkeling van camerabewaking gaat ontzettend hard. Het meekijken met uw camerabewaking systeem op afstand (zelfs op vakantie) is slechts één van de moderne opties die camera beveiliging biedt.

Professionele camerabewaking

Camerabewaking is er in vele soorten en maten. Bewakingscamera’s voor thuisgebruik zijn vaak goedkoop, maar niet betrouwbaar genoeg voor 24 uurs bewaking. Computer Center Uitgeest verkoopt uitsluitend professionele camerabewaking aan particulieren en bedrijven. Dat wil zeggen: systemen die gemaakt zijn voor het 24×7 opnemen van beelden en camera’s met resoluties tot 5.0 MegaPixel.

Verschillende soorten camerabewaking

Er bestaan verschillende soorten camerabewaking. De meest eenvoudige, met de laagste resolutie en de laagste prijs is analoge camerabewaking. Tegenwoordig wordt echter vaak gekozen voor 720p HD-CVI camera’s op 1080p IP camera’s. De echt veeleisende klant kiest voor 5 MegaPixel IP camera’s voor de hoogst mogelijke resolutie.

De winkel met de beste service voor uw computer